FIFA'dan Karius açıklaması

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius'un 4 aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle Siyah Beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet ettiği iddia edilmişti.

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius'un 4 aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle Siyah Beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet ettiği iddia edilmişti. FIFA'dan konuyla ilgili olarak Ada basınına flaş bir açıklama geldi (Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler).

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladığı Loris Karius, Siyah Beyazlılar'da gösterdiği performansla büyük tartışma konusu olmuştu.

Son olarak Atiker Konyaspor maçında hatalı bir gol yiyen ve taraftarların protestosuyla karşılaşan 25 yaşındaki eldivene maç sonu teknik direktör Şenol Güneş'ten de eleştiri gelmişti.

Güneş, Karius'la ilgili olarak "Yetenekli ama olmadı, tutmuyor şu ana kadar. Karius'un elektriği yok, heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var." ifadelerini kullanmıştı.

Alman file bekçisinin kötü performansıyla ilgili tartışmaların sürdüğü sırada Bild gazetesi de gündeme bomba gibi düşen bir haber yayımlamış ve Karius'un Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiğini yazmıştı.

4 aydır maaşını alamadığı öne sürülen Karius'la ilgili olarak FIFA'dan Ada basınına flaş bir açıklama geldi. The Telegraph gazetesine konuşan bir FIFA yetkisiyle söz konusu iddialarla ilgili şunları söyledi:

"Karius'tan Beşiktaş kulübüyle ilgili bir şikayet aldığımızı doğrulayabilirim. Konu şu anda soruşturuluyor. Bu nedenle daha fazla yorum yapamayacağım."

Öte yandan Telegraph gazetesi, bu açıklamanın ardından Beşiktaş'a ulaşmaya çalıştıklarını ancak geri dönüş alamadıklarını yazdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI