Fikret Orman aday olamayacak! Muhalefetin planı hazır

Beşiktaş'ta kongre kulislerinde flaş gelişmeleryaşanıyor.

Beşiktaş'ta taraftarın gündemi transfer… Camianın içindeki gündem ise 16 Eylül’de yapılacak “baskın” seçim. Beklenen ise Tüzük tadili kongresi. Ahmet Nur Çebi’nin de geri adım atmasıyla başkanlık yarışında yalnız kalan Orman şimdiden 9 kişilik kemik yönetim kurulu listesini yapmaya çalışıyor. Fotospor'un haberine göre, diğer 6 kişi ise Tüzük tadilinden sonra yönetimden ayrılabilecek şekilde seçilecek.  Orman’ın karşısına aday çıkaramayacak muhalefetin amacı ise Tüzük tadili kongresinde Orman’ı zora sokmak. “3 dönem başkan olabilir maddesini 5 döneme” yükseltmek isteyen Orman’ı engelleyip Mayıs ayında yapılacak olağan kongrede aday olmasının önünü kesmek.  Orman’ın Tüzük’te yapılmasını önereceği değişiklikler var. Olağanüstü kongre sadece belirlenen gündemle yapılabiliyor. Tüzük kongresi ve normal seçim kongresi bir arada yapılamıyor. Orman öncelikle bunu kaldırmak istiyor.

Fikret Orman'ı kızdıran 3 isim!

Beşiktaş’ta Pazartesi günü alınan olağanüstü genel kurul kararı Metin Albayrak, Hakan Kalkavan ve Emre Kocadağ’ın katılmadığı toplantıda alındı. Başkan Fikret Orman’ı asıl çileden çıkaran ise 9 kişilik çoğunluğun bir türlü sağlanamadığı için son üç ayda yapılması gereken 9 yönetim kurulu toplantısının hiçbirisinin yapılamaması. Bu nedenle Vida’ya gelen teklifler değerlendirilemedi. Negredo’nun satışı için Beşiktaş’ı yükümlülük altında bırakan teklifler görüşülemedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI