Fikret Orman Almanya'da görüştü... Beşiktaş'ın başına o isim mi geçecek?

Beşiktaş'ta hoca arayışları devam ederken, Başkan Fikret Orman'ın Almanya'da Schalke'yi çalıştıran Tedesco ile görüşmesi kafaları karıştırdı.

Beşiktaş'ta hoca arayışları devam ederken, Başkan Fikret Orman'ın Almanya'da Schalke'yi çalıştıran Tedesco ile görüşmesi kafaları karıştırdı.

Beşiktaş kongresinin yapıldığı Cumartesi ve Pazar günleri yeni teknik direktörün kim olacağı en çok tartışılan konuların başında geliyordu. Pek çok kongre üyesi adları konuşulan Guti, Sergen, Avcı ve Lucescu ile ilgili fikirlerini ortaya koydular.

Fikret Orman’a yakın olduğu bilinen bazı kongre üyelerinin, ''bu isimler gündem olsun diye ortaya atılıyor... başkan büyük bir sürprize hazırlanıyor. Yabancı hoca getirecek'' sözleri ise şaşkınlık yarattı.

Bu hocanın Slaven Bilic, Claude Puel, Peter Stöger olduğu konuşulurken asıl ilgiyi Tedesco gördü. En son Schalke’yi çalıştıran 33 yaşındaki teknik adamla Orman’ın Almanya’da bizzat görüştüğü ve fikir alışverişinde bulunduğu ama bir teklif olmadığı ortaya çıktı.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI