Fikret Orman: Asıl Hesabı Biz Soracağız

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'dan Ahmet nur Çebi yönetimine hodri meydan...

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'dan Ahmet Nur Çebi yönetimine hodri meydan... 

Mali kongre için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fikret Orman, dn Ankara'ya çıkarma yaptı. Başkentte Beşiktaş'ın önde gelen kongre üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Orman önemli açıklamalarda bulundu. 

Görev yaptığı 8 yılda büyük başarılara imza attıklarını belirten Fikret Orman, "Bazı kişilerin engellenmelerine rağmen, içimizdeki İrlandalılara rağmen  Beşiktaş'a büyük hizmetler vermeye çalıştık. Futbol takımımızı Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'nın en önemli markalarından biri haline getirdik. Ancak görev yaptığımız son iki yılımızda inanılmaz olay ve engellemelerle karşı karşıya kaldık. Bu karalama ve engellemelerle ilgili gerekli açıklamayı günü geldiğinde yapacağız" dedi. 

Ağustos ayında yapılması beklenen Mali Genel Kurul'da güçlerini göstereceklerini belirten Orman'ın ''bizi taklit etmeye devam ediyorlar. Madem biz başarısızdık neden finansal işlerimizden sorumlu kişinin makamını yükseltip CEO yaptılar. Seçimden önce "güçlü başkan, güçlü yönetim'' diyorlardı. Ama Beşiktaşlılar henüz güçlü başkan göremedikleri gibi sürekli mazeret üreten bir başkan ve yönetimden de şikayet etmeye başladılar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Beşiktaş kongre üyeleri bana ve arkadaşlarıma sahip çıkacaklardır. Bundan hiç şüphem yok. Asıl hesabı Beşiktaşlılarla birlikte biz soracağız'' diye konuştu. 

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği eski Başkanı Yücel Biçer de yaptığı kısa konuşmada Fikret Orman'ın arkasında oldukları mesajını verdi. Yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından Fikret Orman kongre üyeleriyle tek tek sarılması dikkat çekti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI