Fikret Orman beni susturmak için ihale teklif etti

Beşiktaş Yönetim kurulu eski üyesi Seyit Ateş'ten çarpıcı iddia...

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyelerinden Seyit Ateş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.
Seyit Ateş, Fikret Orman'ın başkan olduğu dönemde kendisini susturmak için 4 milyon dolarlık ihale teklif ettiğini açıkladı.
Yönetimin şikayet etmekten vazgeçmesi gerektiğini söyleyen Ateş, "Abdullah Avcı'nın açıklamalarından anladığım kadarıyla istifa kararı yok. Ben istifa iması görmedim. İstifa etmez zaten neden etsin? Anlaşması var, maddeler var. Yanında Orhan Ak'la beraber geldiğinde birlik beraberliği bozmuştur. Kalkıp gideceğini sanmıyorum. Yönetimin eli ayağı bağlı. Yönetim bu tabloyu biliyordu ama neticede önünde buldu. Bütün olumsuzlukları bilerek geldiler. Başkan olumsuz konuşuyor. Çözüm üretmesi gerekiyor. Yoksa herhangi bir taraftar onlar kadar yönetebilirdi. Yönetimin şikayetten vazgeçmesi ve tedbirler alması gerekiyor" dedi.

"Çözüm üretemediler"
Teknik kadronun çözüm üretmekte zorlandığını ifade eden deneyimli spor adamı, "Abdullah Avcı'nın mazaretlerini de anlamadım. Geçen sene kupadan cezalıydık. Ligdeki durumu eleştirmiş geçen yıl. Burası Beşiktaş. O potada olma mecburiyetiniz var. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik direktörleri böyle konuşmaz. Geldiği günden beri Beşiktaş kötü gidiyor. Teknik kadro ve yönetim çözüm üretemedi" ifadelerini kullandı.

Yönetim Abdullah Avcı ile yollarını ayıracak mı?
Abdullah Avcı ile yolların ayrılması durumunda Samet Aybaba'nın başa gelmesi gerektiğini söyleyen Ateş, "Ben böyle bir ihtimal görmüyorum. Teknik direktörler Abdullah Avcı'nın maaşı da harcama limitlerine tabi. Abdullah Avcı tazminat alarak giderse Gökhan Keskin ve Şenol hoca var. Abdullah Avcı'dan aşağı kalır yanları yok. Bir kuruş almadan çalışırlar. Beşiktaş'ta 1903 TL alarak gelip çalışan efsaneler de var. Ben Sergen olsam gelmem böyle bir duruma. Ben Samet Aybaba'nın gelebileceğini düşünüyorum. Samet Aybaba'nın egosu yüksek değil" dedi.

"Bu durumu başkana bildireceğim"
Başkana durumu ifade edeceğini ifade eden Ateş, "Karius, Pazar günü hatalı gol yedi ama dün oynatmayın. Rotasyona onunla başlayın. Atiba'yı 80. dakikada oyuna almak nedir? Bu maçı nasıl kurtaracak. Abdullah Avcı hatalarla dolu bir maç geçirdi. İnşallah düzelir. Bu hafta Göztepe maçına gideceğim, orada Başkan Ahmet Nur Çebi'ye görüşlerimi ileteceğim" dedi.

"Fikret Orman beni susturmak istedi"
Fikret Orman'ın kendisini susturmak istediğini söyleyen Orman, "Fikret Orman ne derse desin, taraftarların vicdanında mahkumdur. Kendisine Sülün Osman diyen kişiyi mahkemeye vermediği an bitmişti. Fikret Orman, Yıldırım Demirören'den alınan 435 milyon TL'lik borcu 3 katrilyona çıkarmış, tahribat yaratmıştır. Menajerlere paralar vermiştir. Bunların birçoğunda şaibe var. Benim muhaletefime rağmen bana 4 milyon dolarlık ihale teklif etti. Bunu sormak isterdim. Beni susturma mesajları var. Fikret Orman beni aradı ve bir gazeteci dostunuz da bunu duydu. Benim 4 milyon doları alarak susmamı bekliyorsanız ayıp etmişsiniz, dedim. Tabii ki bunu sonradan inkar etti. Bu olay 2019 Mayıs'ında oldu" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI