Fikret Orman: Her maç takip edilsin

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Siyah-beyazlı kulübün profesyonellerinden Süper Lig’de oynanan maçlar konusunda düzenli rapor talep etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Siyah-beyazlı kulübün profesyonellerinden Süper Lig’de oynanan maçlar konusunda düzenli rapor istedi. Salı günü düzenlediği basın toplantısında  birçok konuda sert eleştiriler getiren Başkan Orman, bundan sonraki süreçte VAR sistemi ve hakemler konusunda takipçi olacaklarını açıklamıştı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Orman’ın, Süper Lig’deki tüm maçların yakından takip edilmesini istediği ve siyah-beyazlı profesyonellerin karşılaşmalardaki hakem performanslarını rapor haline getirecekleri kaydedildi Beşiktaş Yönetimi ayrıca karşılaşmalardaki benzer pozisyonlarla ilgili farklı uygulamaları da kayıt altına alacak. Buna göre maçlardaki benzer pozisyonlar ve olası farklı kararlar için rapor tutulacak. Siyah-beyazlıların önümüzdeki dönemde hazırlanacak raporlarla ilgili detaylı açıklamalarda bulunması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI