Fikret Orman Malezya'da

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Japonya'dan Malezya'ya geçti.

Sponsorluk görüşmeleri adına uzak doğu turuna çıkan Fikret Orman, Japonya’dan sonra Malezya’ya gitti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Uzak Doğu seferine devam ediyor... Kulübe gelir getirecek projeler için çalışmalarını sürdüren Orman, ilk olarak Japonya’ya ayak basmıştı. Fikret Başkan’ın Uzak Doğu turundaki sıradaki durağı Malezya oldu.

Temaslarla ilgili olarak dün bir paylaşımda bulunan Orman, “Malezya’da, önemli toplantılarımız öncesi, iş ortağımız Dorak Tour’un Yönetim Kurulu Başkanı sevgili dostum Serdar’la keyifli bir sohbet ve iş planı toplantısı yaptık” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ardından Malezya Turizm Bakanı Datuk Mohamaddin Bin Ketapi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Beşiktaş Kulübü'nün Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ile Malezya Turizm Bakan Yardımcısı Datuk Musa Hj Yusof da yer aldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre; Orman, sıcak bir ortamda geçen toplantıda Ketapi ile futbolun tanıtım gücü kullanılarak iki ülke arasındaki turizm ve iletişim faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda olası iş birlikleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Fikret Orman, ziyaretin sonunda Malezya Turizm Bakanı Datuk Mohamaddin Bin Ketapi’ye Beşiktaş forması ve plaket verdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI