Fikret Orman masadan kalktı... 15 Milyon Euro

Burak Yılmaz’ın Lecce’ye gitme ihtimalini göz önünde bulunduran ve alttan alta forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Daniel Sturridge’den sonra Bas Dost’a talip oldu.

Burak Yılmaz’ın Lecce’ye gitme ihtimalini göz önünde bulunduran ve alttan alta forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Daniel Sturridge’den sonra Bas Dost’a talip oldu.

Bu sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve Burak Yılmaz kalırsa partnerini, kalmazsa birinci sınıf golcü transferi yapmak isteyen Beşiktaş Hollandalı yıldız Bas Dost’un şartlarını kulübü Sporting Lizbon’a sordu. Bonservisine 15 milyon Euro çeken Portekizliler siyah beyazlı yönetimi şaşırtırken, tecrübeli santraforun yıllık 4 milyon Euro istemesi transfergörüşmelerini başlamadan bitirdi.

Süper Lig’i Arabistan, Katar, Çin Ligi gibi gören Bas Dost’u rafa kaldıran Başkan Fikret Orman’ın listede bulunan diğer tercihlere yöneldiği belirtilirken, Abdullah Avcı’nın uzun boylu, pivot forvet talebinde bulunduğu ifade edildi. Bu sezon Tyler Boyd, Rebocho, Victor Ruiz, Douglas gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş Mohamed Elyounoussi ve kaliteli bir forvetle işi bitireceği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI