Fikret Orman o raporu almadı

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklama

Beşiktaş Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor’da yaptığı açıklamada, “Serdal Adalı son 7 yılın denetleneceğini söylemiş. Ben son 10 yılı hatta 15 yılı denetleneceğim” ifadesini kullanmıştı. Pekiyi, son 15 yıl gerçekten denetlenebilecek mi? Ajansspor bu konuyla ilgili bir ayrıntıya ulaştı.

Orman ve Urgancılar, önemli bir rapor için uğraş verdi

Beşiktaş’ta son başkan Fikret Orman ve yöneticilerden Mesut Urgancılar’ın Yıldırım Demirören dönemiyle ilgili çok önemli bir araştırma yaptıkları ve hatta uzman bir isimle söz konusu dönem için rapor hazırlanması yönünde bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı.

Zaman aşımı konusunda veri toplandı

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; Fikret Orman ve Mesut Urgancılar, Demirören dönemiyle ilgili zaman aşımı konusunda ünlü bir isimle görüştü ve bir rapor hazırlanmasını talep etti.

Orman ve Urgancılar, rapor hazır olmasına karşın almaktan vazgeçti

Ünlü ceza uzmanının siyah-beyazlı yöneticilerin talep ettiği raporu hazırladığı ancak; Fikret Orman ile Urgancılar’ın bu raporu almaktan daha sonra vazgeçtikleri öğrenildi.

Çebi, incelenme hakkı var ise denetlenmesini sağlayacak

Beşiktaş’ın son 15 yılının inceleneceği taahhüdünü veren Ahmet Nur Çebi eğer zaman aşımı, şikayet ve denetleme süreci hakkını veriyorsa incelenme yapılmasını sağlayacak.

Orman döneminin ibra edilmemesi durumu var

Öte yandan Beşiktaş’ta önümüzdeki sene Mayıs ayında mali kongrenin olması da dikkati çekiyor. Mali kongrede Fikret Orman döneminin de ibra edilmemesi söz konusu. Orman ve Urgancılar’ın söz konusu raporu neden almadıkları ise henüz bilinmiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI