Fikret Orman: Süleyman Seba dayanamazdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Onursal başkan Süleyman Seba'ya eleştiri geldi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gelecek ay yapılacak seçim çalışmaları kapsamında 100. Yıl Kadıköy Beşiktaş Derneği üyeleriyle Caddebostan Balık  Adamları Lokali'nde bir araya geldi. 

Beşiktaşlı kongre üyelerine konuşma yapan Fikret Orman zor bir dönemde kulübü teslim aldıklarını ancak haksız eleştirilerle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Fikret Orman, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın ilk 10 yılın ardından kulübü iyi yönetemediğini iddia etti. Beşiktaş Başkanı "Süleyman Ağabey 1994 yılından sonra hatalar yaptı" ifadesini kullandı. 

Orman, "Süleyman Seba bana ve yönetimime yapılan eleştireler Süleyman Seba'ya yapılsaydı o ancak bir hafta dayanabilirdi. Bugüne kadar 4 bin kişiye mahkeme açtım, maalesef art niyetli eleştiriler hala devam ediyor" dedi. 

Beşiktaş 100. Yıl Kadıköy Derneği Başkanı Coşkun Kargın da dernek olarak Fikret Orman'ın arkasında olduklarını belirterek, "Her zaman Beşiktaş'ın hizmetindeyiz" diye konuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI