''Fikret Orman TFF Başkanlığı, Şenol Güneş de Milli Takım Hocalığı için...''

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör'den çarpıcı köşe yazısı

Çöp Sezon

Hedefinden daha ligin ilk yarısında kopan ancak, alınan sonuçlardan sonra hayalleri yeşeren Beşiktaş'ın Bülent Yıldırım faciasından sonra Trabzon'dan alınan mağlubiyetle sezonu bitti.

Öncelikle her şeye rağmen sadece futbolunu oynayan ve aylardır para almayıp sesini çıkarmayan Ünal Karaman ve de ekibini tebrik etmek gerekir. Bunların hepsi yapılırken de alt yapıdan üst yapıya oyuncu geçişini de hızlandırdılar.

Peki Beşiktaş 'ta neler oldu?

Neler olmadı ki!

TFF Başkanlığı için başkanı olduğu Beşiktaş'i feda eden Fikret Orman ve Milli Takıma gidecek diye şirazesi bozulan Şenol Güneş hızlı düşüşün mimari oldular.

Dünyanın hangi takımına giderse gitsin ilk önce Kagawa'nın ismi yazıldıktan sonra kadro kurulacakken, Şenol Güneş, sonradan oyuna aldığı Kagawa'nın attığı beraberlik golünde sinirden çatlayacak bir yüz ifadesine büründü.

Şenol Güneş'in saha içinde neler yapıp yapmadıklarını anlatmaya kalksak sayfalar yetmez!

Lig bitti ve G.Saray şampiyon oldu.

Fikret Orman TFF Başkanlığı için Şenol Güneş de Milli Takım Hocalığı için koskoca bir sezonu çöp ettiler!

Fikret Orman, ilk başkan olduğu dönemde yanan eve girdiğini söylemişti ya şimdi ev kül oldu. Daha doğrusu evi kül ettiler!

Ortaya atılan iddialara dahi cevap vermekten aciz kalan yönetimin takımı ayakta tutmaya çalışmasını beklemek camiayı oldukça yıprattı.

Bu saatten sonra ne olur?

Takımın başına Lucescu gelirse, TFF ile yapılan anlaşmanın foyası meydana çıkar ki, tazminat vermemek uğruna Beşiktaş hocalığı peşkeş çekilmiş olabilir. Taraftar takıma küsebilir.

Takımın başına Sergen Yalçın gelirse ki bunu yönetim istemez çünkü, Sergen Yalçın içinde laf tutmaz ve söyler. Bu da yönetimin işine gelmez.

Takımın başına Guti gelirse; genellikle genç oyunculara yönelir. O zaman da transfer yapamazlarsa canları sıkılır. Guti, Türk medyasında anlatamadıklarını Marca üzerinden yapar.

Beşiktaş'ın selameti yapılması gereken tek şey Fikret Orman ve yönetiminin bu kadar tepki sonrası bırakıp gitmesidir. Aksi halde en ufak olumsuzluk, saha içinde başarısızlıklara sebep olacaktır.

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI