Fikret Orman Yusuf Namoğlu'na sahip çıktı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Yusuf Namoğlu'nun istifa etmesini istemediklerini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Siyah-beyazlı taraftarların sosyal medya hesaplarından MHK Başkan Yusuf Namoğlu hakkında başlattıkları kampanya hakkında konuştu. Beşiktaş taraftarları, son 10 gündür sosyal medyadan Namoğlu’nun görevinden ayrılması konusunda açıklamalar yapıyordu.

Fikret Orman’dan Yusuf Namoğlu açıklaması

Veliefendi’de katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Orman, yaşanan hakem hataları konusunda muhataplarının direk MHK olmadığını ifade etti. Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında Yusuf Namoğlu’na istifa çağrısında  bulunmadığını dile getiren Başkan Orman, “Ben aslında Namoğlu’na yönelik istifa çağrısında bulunmadım. Yusuf abiyi de severim, uzun zamandır dostumdur. Fakat bu dostluk ilişkisi değil, biz bir camiayı yönetiyoruz. Yusuf Namoğlu’nun iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedim. Fakat Beşiktaşlı isimlerin TFF’de çok olduğu iddia edilerek Beşiktaş lime lime doğranıyordu. Şampiyonluklarımızda bile çok zorlandık hakem kararları yüzünden. Futbolda adaletin sahada gözükmesi lazım. Bu olmadığı taktirde seyirci sayımız azalıyor. Ben bunu dile getirdim. MHK direkt olarak bizim muhatabımız değil. Bizim muhatabımız TFF’dir.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI