Fikret Orman'dan Arda Turan Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Arda Turan'a destek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Medipol Başakşehir ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmada maçın hakemine yaptığı hareketler nedeniyle ceza alan Arda Turan hakkında konuştu. Yıldız futbolcunun 16 maçlık cezası dün 10 maça indirilmişti.

Arda Turan’ı çok severim

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen iftarda gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Orman, milli futbolcuya verilen ceza hakkında “Arda’yı çok severim. Futbolcuları bu kadar kolay kaybetmemeliyiz diye düşünüyorum. Yaptığı hareket yanlış bir hareket ama 16 maç çok fazla bir cezaydı. Aynı hareketi Ronaldo yaptı 5 maç ceza aldı. Bence 10 maça düşürmeleri iyi oldu. 10 maç değil 6 maç ceza versinler adaletli ceza versinler” dedi.

Fikret Orman: Bizim oyuncularımıza da adaletli cezalar verilmedi

2017-2018 sezonunda Beşiktaşlı futbolculardan Caner Erkin ve Ricardo Quaresma’ya verilen cezaları hatırlatan Başkan Orman, “Bu sezon bizim oyuncularımıza hiç adaletli cezalar vermediler bu da adaletli değil. Bize de başkasına da adaletli ceza versinler tek isteğimiz bu” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI