Fikret Orman'dan çok özel Vida mesajı

Fikret Orman’dan Vida Tebrikler Koçum Pazar Tüm Beşiktaşlılar Adına Tribündeyim

Fikret Orman Hırvatistan’ın Dünya Kupası’nda finale kalmasının ardından İnstagram hesabından Beşiktaş’lı Domagoj Vida‘ya mesaj gönderdi.

Beşiktaş kulübünün başarılı başkanı Fikret Orman, Hırvatistan ile İngiltere arasında yapılan ve Hırvatistan’ın 2-1 galibiyeti ile noktalanan maçın ardından bir paylaşım yaptı. İnstagram hesabından paylaşım yapan Fikret Orman, bugün bilindiği gibi Vodafone Park’ta dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’yı misafir etti. Vodafone Park’ta ki konser hınca hınç doluyken ve misafirlerle ilgilenmek öncelik iken başkan iş takibini ihmal etmedi.

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş takımının stoperi Domagoj Vida’nın oynadığı milli takımı Hırvatistan ile rakibi İngiltere arasında yapılan yarı final Dünya Kupası maçını takip etmiş. Maç Hırvatistan’ın galibiyeti ile biter bitmez Orman bir paylaşım yaptı.

Fikret Orman İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Tebrikler koçum.. Pazar günü tüm Beşiktaşlılar adına tribündeyim” ifadelerini kullandı. Pazar günü final maçı yapılacak olan Dünya Kupası’nda Hırvatistan ile Fransa karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası’na bu sene ev sahipliği yapan Rusya’da yapılacak olan maçta Fikret Orman tribünde olacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI