Fikret Orman'dan Flaş Çağrı

Beşiktaş'ın bir dönem önceki Başkanı Fikret Orman, Çebi yönetimine Çağrıda bulundu.

Beşiktaş'ın bir dönem önceki Başkanı Fikret Orman, Çebi yönetimine çağrıda bulundu. Beşiktaş'ın önde gelen kongre üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün zor günler geçirdiğini belirtti. Orman, "Enseyi karartmaya gerek yok. Birlik beraberlikle bu zor günleri atllatırız. Yönetimin birçok konuda eleştirilecek yanı var ama şu anda tüm Beşiktaşlıların Ahmet Nur Çebi ve arkadaşlarına destek olmalıyız. Gerçekten zor bir görevi icra ediyorlar" dedi. 

Orman, "Kasımpaşa deplasmanından alınacak 3 puan bizi yeniden ayağa kaldırır. Ligin en kadrosuna sahibiz. Üzerimizdeki baskıyı atarsak seri galibiyetlerle yeniden zirve yarışına ortak olabiliriz" ifadesini kullandı. 

Mevcut yönetime tavsiyede bulunan Fikret Orman, şöyle devam etti; "Ülkemizde büyük bir ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Bunu gözardı etmeyin. Tribünler dolarsa Beşiktaş gücüne güç katar. Hakemler aleyhimize bu kadar kolay düdük çalamaz. Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçında biletlerde indirim yapılırsa ve stadımız yeniden eski günlerdeki gibi dolarsa Beşiktaş çıkışa geçer." 

KartalHaber.Com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI