Fikret Orman'dan Guti Seferi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Guti Herhandez'i ikna etmek için İspanya'nın başkenti Madrid'e gitti

Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın Şenol Güneş’in yanına yardımcı antrenör olarak düşündüğü Guti Hernandez ile görüşmek için İspanya’ya gittiği ifade edildi. Başkan Orman, gün içinde sosyal medya hesaplarından Madrid’de bulunduğuna dair paylaşımlarda bulunmuştu.


Guti Hernandez, Şenol Güneş’in yardımcısı mı olacak ?

Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda Güneş’in yanına mutlaka bir yardımcı hoca almak istiyor. Bu kapsamda ilk başta Yusuf Şimşek ile anlaşan Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in bu ismi kabul etmemesinin ardından başka isimleri listesine aldı. Beşiktaş yönetimininİlhan Mansız ve Mustafa Doğan’ın ardından Guti’yi de listesine aldığı dile getirildi. İspanyol medyası da birkaç gündür İspanyol antrenörün Beşiktaş’a gideceği şeklinde haberler yapıyordu.

Fikret Orman, ikna etmeye gitti

NTV’nin haberine göre Başkan Orman, Madrid’de 41 yaşındaki teknik adam ile son detayları görüşecek. Siyah-beyazlıların teklifine olumlu yaklaşan Guti’nin Fikret Orman ile yapacağı görüşmenin ardından görevi kabul etmesi bekleniyor.

Geçen sezon Real Madrid 19 yaş altı takımının teknik direktörlüğü yapan Guti, 2010-2012 yılları arasında siyah-beyazlı takımın formasını giymişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI