Fikret Orman'dan muhaliflere müthiş gol

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan kurulu'nda kendisine yapılacak eleştirelere karşı müthiş bir taktik uyguladı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda kendisine yapılacak eleştirilere karşı müthiş bir taktik uyguladı. 

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı Divan'da kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün ardından kürsüye Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncer'in konuşması gerekiyordu. Başkan Orman Tuncer'e işaret yaparak, "Sen benden sonra konuşursun" dedi. Kulübün mali durumuyla ilgili bilgi vermesi beklenen Tuncer Orman bu istek üzerine yerine oturdu. 

Orman kürsüye çıkarak tam 1 saat 10 dakika konuştu. Göreve geldiği 2012 yılından bu yana yaptığı icraatları ve başkanlık yaptığı dönemden bu yana yaşadıklarını uzun uzadıya anlatan Orman'ın konuşmasının ardından kongre üyeleri salonu terk etmeye başladı. 

Beşiktaş başkanının ardından Feyyaz Tuncer'de yaklaşık yarım saat süren konuşmasında kulübün mali durumunu anlattı.  Bu iki konuşmanın ardından salonun 4'te 3'lük bölümü boşaldı. Orman ve yöneticilerden büyük bölümü Tuncer'in konuşması sırasında salonu terk etti.

Orman ve yöneticilerin büyük bölümünün gitmesinin ardından muhatap bulamayan muhalifler eleştiri konuşmalarından vazgeçmek zorunda kaldı. 

Divan Kurulu toplantısına Orman'ın bu manevrası damgasını vurdu. 

Beşiktaş kongre üyeleri kendi aralarında yaptıkları yorumda, "Fikret Orman yine muhaliflere müthiş bir gol attı" yorumunda bulundular. 

Sondan ikinci sırada 10 dakika konuşma hakkı verilen başkan adaylarından Hürser Tekinoktay sadece 30 kişiye hitap etmesine isyan etti. Tekinoktay BJK TV'ye ve BİP'e bağlı medya mensuplarına tepki gösterdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI