Fikret Orman'dan olay hareket

Beşiktaş'ta 3 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Divan Başkanlık Kurulu Seçimi ile ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Beşiktaş'ta 3 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Divan Başkanlık Kurulu Seçimi ile ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tevfik Yamantürk seçimden zaferle çıktı

Tevfik Yamantürk, Şeref Nasır ve Haluk Karakurt'un yarıştığı seçimde mevcut başkan Yamantürk 626 oy alarak yeniden başkan seçilmişti.

Fikret Orman'dan dikkat çeken hareket

Divan Seçimi'nin yapıldığı toplantıda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kongre salonunda yaşadığı bir olayın ayrıntıları ilginçti. 

Orman, Kongre Divan Başkanlığı'nı pas geçti

Ajansspor'un ulaştığı bilgiye göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman toplantıya geldi. Ancak; Orman, söz konusu toplantıyı yönetecek Kongre Divan Başkanlığı ile irtibat kurmaktan ve başarı dilemekten kaçındı.

Fikret Orman'a ziyaret ricası, olumsuz yanıt

Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün görev arkadaşlarından birisinin Fikret Orman'dan Kongre Divan Başkanlığı'nı nezaketen ziyaret etmesini rica ettiği fakat; Beşiktaş Başkanı'nın bu ricayı da geri çevirdiği ortaya çıktı.

Seçim sonrası mazbatayı birlikte takdim ettiler

Öte yandan Tevfik Yamantürk'ün yeniden başkan seçilmesinin ardından mazbatasını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Orman'ın seçim günü ziyaret etmediği Toplantı Başkanı Ali Rıza Dizdar birlikte verdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI