Fikret Orman'dan Stat Açıklaması... Erdoğan'a mı Yanıt Verdi?

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Ampute Milli takımınının Avrupa şampiyonu olmasından dolayı gururlandıklarını söyledi

Ampute Milli Takımımızın İngiltere'yi 2-1 yenip Avrupa Şampiyonu olduğu maçın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Spor bakanı Aşkın Bak'a "Beşiktaş'a neden teşekkür ediyorsun? Bu stadı bizim paramızla yaptılar" açıklaması yapmıştı. Bu sözlerin hemen ardından Beşiktaş Başkarı Fikret Orman'dan flaş açıklama geldi. 

Ampute Milli Takımımızın futbolcularının Vodafone Park Stadı'nı istemelerinin ardından hiç çekinmeden stadı milli takımımıza takdim ettiklerini belirten Orman, "Bu bir milli dava. Stadımızı onlara vermekten gurur duyduk. Bunu federasyon organize etti. O sırada çimlerimiz bakımdaydı. Hüsnü ağabey beni aradı ve buna kayıtsız kalmayalım dedi, ben de haklısın dedim ve bu kararı aldık. Güzel bir organizasyon oldu. Ben de bu organizasyonun parçası olduğum için çok mutluyum. Daha nice başarılara inşallah. Bu stat Beşiktaşlılar için çok önemli ama milli davnın her zaman yanındayız Beşiktaşlılar olarak her zaman Ampute Milli Takımımızın coşkusunu yaşıyoruz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçen ay da Tivibuspor'da katıldığı yayında Vodafone Park için şu sözleri sarf etmişti: " Türkiye'nin her yerine dünyanın en iyi statları yapıldı. Devlet yaptı hepsini. Biz hariç."

Recep Tayyip Erdoğan: Beşiktaş'ın Stadı'nı Bizim Verdiğimiz Paralarla Yaptılar


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI