Fikret Orman'dan Transfer Açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'dan önemli açıklamalar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avon ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasında açıklamalar yaptı. Sponsorluk anlaşmasında konuşan Orman, Bayern Münih ile eşleşmelerini de değerlendirdi.

Beşiktaş Kulübü, kadın futbol takımı için kozmetik markası Avon ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. 

Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, yönetim kurulu sözcüsü Metin Albayrak, Avon Türkiye Genel Müdürü Orkun Gül ve siyah-beyazlı kadın futbolcular katıldı. 

Gül: "Kadınlar futbola güzellik katıyor"

Avon Türkiye Genel Müdürü Orkun Gül ise şunları kaydetti: 

"Türkiye'de sporun, kadın sporunun gelişimi açısından önemini biliyoruz. Beşiktaş'ın rolünü önemsiyoruz. Bu iş birliğini hayata geçirirken verdikleri destek ve paylaştıkları tutku için teşekkür ediyorum. Avon, 25 yıldır Türkiye'de var olsa da spor dünyasında yeni. Kadınlar futbola güzellik, özveri, fedakarlık gibi özlediğimiz değerleri katıyor. Futbolla ilgilenen herkesin kadın futbolundan öğreneceği çok şey var. Bir değeri temsil eden kadınlara destek olarak onların spora olan ilgilerini artırmak için öncü destek verdiğimizi düşünüyoruz."

Orman, sponsorluk anlaşması hakkında konuştu

"Bu sponsorlukta bizim düşüncemiz ekonomik gelir elde etmekten çok, bayanlara gösterdiğimiz ilgi ve önemdir. Bütün bayan takımlarımıza sponsor yaparız. 3 yıllık beraberliğimiz inşallah uzun seneler devam eder."

Fikret Orman: "Bayern Münih ile zevkli bir rekabet yaşacağız"

"Bayern Münih zor bir rakip. Tarihinde çok başarıları olan bir rakip. Adı Şampiyonlar Ligi. Biz işin avantajlı tarafından bakıyoruz. Önemli bir maç olacak. Gösterdiğimiz performans ortada. Çok önemli takımlarla oynadık. Elde ettiğimiz başarılar da ortada. Bayern ile zevkli bir rekabet yaşacağız. Onlar bizle eşleştikleri için sevindiler. Biz de kendi taraftarlarımızı sevindireceğiz."

"Vida transferinde henüz bitmiş bir şey yok. Bu transferin olmama ihtimali de var."

Bayern Münih maçında Beşiktaş taraftarı olacak mı?

"Bayern Münih zor bir kura ama umutsuz bakmamak lazım. Beni Bayern Münih maçında endişelendiren şey taraftar olayı.

Biz taraftarlarımızla gideriz fakat orada Beşiktaş taraftarının değil rakip taraftarların olay çıkarmasında bile bizi sorumlu tutuyorlar. Bizim yapabileceğimiz bu konuda tek şey var: Hiç taraftar götürmeyeceğiz. Her yerden açıklama yaptık, sıfır sorumluluğa sahibiz. Taraftarlarımız maça gitmek istiyorlar, haklıdırlar. Taraftarlarımız da bazen kulüp için istemedikleri şeye 'evet' demek zorundalar."

"İnsanlara hayır demek benim hiç hoşuma gitmiyor. Zor bir şey. Ama kurumumuzun menfaati için bu görev bize düşüyor. Bunun arkasında durmak lazım. Kardeşlerimizi maça götürmüyoruz. Saygı duymak lazım. Maça gelmek isteyenlerin bir kısmı başka takım taraftarı olabilir. Almanya’da oturan bütün Beşiktaşlılar orada bir yer kiralasınlar ve coşkuyla maçı izlesinler. Beşiktaş’a zarar gelmesin."

Orman: "Beşiktaş seneye Şampiyonlar Ligi’ne gitmesin mi?"

İskoç hakem bizi katletmeseydi o gruptan çıkardık. Haksızlık karşısında konuşmak bir şeyi çözmüyor. Tedbirli olmamız lazım. Şu ana kadar geldiğimiz nokta muhteşem bir nokta. Almanya’da da maç yaptık. Hiçbir problem yaşamadan geldik. Birilerinin orada olay çıkarmasının faturasını Beşiktaş ödeyemez. Önemli gelirlerden mahrum kalamayız. Beşiktaş seneye Şampiyonlar Ligi’ne gitmesin mi? 10 sene üst üste gidelim. Bizi aşağıya çekmektense dördümüzün birden gitmesi gerek. Türkiye’de rekabeti uzun yıllardır yapıyoruz. Rekabeti Avrupa’da yapmak lazım. Galatasaray’ın elde ettiği başarıyı keşke ülke olarak devam ettirebilseydik.

"Bu işten herkes ekmek yiyor. Beşiktaş iyi yolda. Beşiktaş’ın rakiplerinin maç seçmesi diye bir şey olamaz. Olsa bile bu bizim mazeretimiz olamaz. Beşiktaş ne yapacak? Topunu oynayacak. Futbolcular paralarını zamanında alıyorsa, bunu sağlıyorsak onlar da işlerini yapacaklar. Profesyonellik lafta olan bir şey değildir. Bu hepimiz için geçerli. Bazı zor kararlar alıyoruz, taraftarlarımıza sempatik gelmiyor. Ama bizler o kararları almak zorundayız. Futbolcularımız zoru başarmalı. Derbide olduğu gibi hem hakemi hem rakibi yenmemiz lazım. Bu bizim işimiz. Puan farkını kapatabilecek güçteyiz. Takımlar birbirine yakın puandalar. Futbolda dün yok. Biz de çok başarılı görünüyoruz. 1-2 maç bile 2,5 senemizi silebilir. Herkes ciddiyetle işine bakacak. Bizim de işimizi iyi yapmamız lazım. O gayret içindeyiz. Rakip bize motive olacak. En önemlisi biz işimizi iyi yapacağız."

Talisca kalacak mı?

"Futbolda her şey olabilir. Teknik direktörümüzle henüz görüşmedik. Bizim yaptığımız işin özü tabela. Vodafone Park’ı yaptık, çok büyük bir atmosfer var. Sonuç ne? Maç kazanmak. Hareketli bir dönem geçireceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş, dünyanın bütün kulüpleri tarafından izlenen bir kulüp. Birçok oyuncumuza talep var. Talisca’ya da olabilir. Oyuncu bizde kalmak istiyor. Onu bana söyledi. Bu sezon sonu da olabilir, 1 sene sonra da olabilir. Görüşmeler sürüyor. Netleşince bakacağız. Beşiktaş, kendi prensiplerinden vazgeçmez. Hiçbir şekilde kimseye tavizimiz olmaz."

Şenol Güneş, Milli Takım’ın başına mı geçecek?

"Bugün hocamız hakkında çok güzel yazılar yazıyorlar. 1 maç berabere bitsin, hoca ile ilgili tartışmalar başlar. Şenol Güneş’in sözleşmesinin bitmesine 2 sene var. Şenol Güneş’i şu anda öven insanlar, daha sonra Şenol Güneş ne kadar başarısız diye anlatmaya başlarlar. Bizim için her şey Beşiktaş adınadır."

"Sanat camiasında da çok önemli sempatizanları var. Ben bu ailenin en başı olarak hepsini kucaklamaya çalışıyorum. Murat da çok iyi bir Beşiktaşlıdır. Yaptıkları işlerden gurur duyuyorum. Celil ile Ali’nin de bir filmi vardı. Galaya gittik, Şükran da oradaydı. 3 tane Beşiktaşlı başroldeydi.

Kamuoyu sponsorlukları da tartışıyor. Önemli sponsorluk anlaşmalarımız var. Tribün isimleri de aynı şekilde. Başkaları da ağladılar ağladılar, kendileri yaptılar. Biz eşitlik istiyoruz. Beşiktaş bir şeylere yatırım yapmak istiyor. Biz, altyapıyı uçururuz. Ama bu hemen olabilecek bir şey değil. 2 senedir futbol akademisiyle uğraşıyoruz. İnşallah sonucuna geliriz."

Pepe, Real Madrid’e mi dönecek?

"İşin ciddi tarafını söyleyeceğim, ondan sonra şaka yapacağım. Bize bir teklif gelmedi. Pepe’den inanılmaz derecede mutluyuz. Bir rol model olarak takımın içinde bulunuyor. Bu işin gerçek tarafı. Biz takımı güçlendirip, Şampiyonlar Ligi’nde daha da ileriye gitmek istiyoruz. Ronaldo ile karşılıklı bir değiş tokuş yapabiliriz belki. (gülerek)"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI