Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTS’a açıklamalar yaptı.

İşte Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yaptığı açıklamalar:

-GÜZEL BİR SEZON DİLİYORUM-

“Her sezon yeni bir heyecan, yeni bir beklenti. Herkes iyi niyetli başlıyor. Hepimize hayırlı olsun, güzel bir sezon olsun. Futbolun konuşulduğu bir yıl olsun. Bizim gibi başkanların yöneticilerin konuşulduğu, konuştuğu değil, hakemlerin konuşulduğu değil, futbol insanlarının konuşulduğu lig olmasını temenni ediyoruz. Allah, herkese şans versin, güzel bir sezon diliyorum.”

-TRANSFER YAPMAYLA DEĞİL, TAKIM OLMAKLA ALAKALI-

“Geçen seneki kadromuz ligi 3. bitirdi. İkinci devre önemli bir çıkış yakalamıştık. İlk yarıda kadromuz daha geniş olmasına rağmen daha kötü geçti. İkinci yarıya girerken 7 oyuncu gönderip 3 oyuncu takviye yapmıştık. İyi bir devre geçirdik. Şampiyon da olabilirdik. Bu sezon başlangıcında takımımızdan sol bekte Adriano’nun sözleşmesi bitti, bir de Kagawa kiralıktı, gitti. Onun üzerine 4 transfer yaptık. Kulüpler zor zamanlar geçiriyor. Taraftarlar istiyorlar. Beşiktaş büyük camia, büyük kulüp. Dünya yıldızları da gelip oynadı. Fakat herkesin beklentsi fazla oluyor. Unutulmaması gereken bir şey var. Cenk’ler, Talisca’lar, Pepe’ler gibi birçok oyuncumuzun olduğu dönemde ligi 4. bitirdik. Bu transfer yapmayla değil, takım olmakla alakalı.”

-ŞARTLAR UYGUN OLURSA TRANSFER YAPARIZ-

“Transfer yapmak istediğimiz bölgeler var ama bakacağız. Temkinli gitmek durumundayız. Taraftarlar birbirlerini gazlıyorlar. Beşiktaş Kulübü mantıklı gitmek zorunda. O şekilde devam edeceğiz. Transferin bitmesine iki haftadan fazla zaman var. Şartlar uygun olursa yaparız, yoksa mevcut kadromuzla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI