Fikret Orman'dan transfer müjdesi

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'dan transfer açıklaması geldi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni sezon öncesinde takıma yapılacak takviyeler konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Orman ve bazı yöneticiler, Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu danışmanı Fikret Demirer’in oğlunun nikah törenine katıldı.

Fikret Orman: Gerekli takviyeleri yapacağız

Beşiktaş Başkanı, düğünde transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Orman”Transferlerle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem de yoğun mesai harcıyoruz. Kimse merak etmesin. En uygun şartlarda en doğru transferleri takviyeleri yaparak, zaten güçlü olan kadromuzu daha da güçlü hale getireceğiz” diye konuştu.

Düğüne kimler katıldı

Fikret Demirer’in oğlu Mertcan Demirer’in düğününe başkan Orman’ın yanı sıra yöneticilerden Metin Albayrak, Erdal Karacan, Hüseyin Mican, Hakan Özkese, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk v futbolculardan Necip Uysal katıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI