Filenin Sultanları'nın yeni Antrenörü kim olacak?

Filenin Sultanları'nda Giovanni Guidetti ile yollar ayrılmıştı. İşte Filenin Sultanları'nın yeni Baş Antrenörü...

İtalya Milli Takımı'nın Dünya Şampiyonası'nda yaşadığı hayal kırıklığı sonrası başantrenör Davide Mazzanti ile yolların ayrılacağı belirtiliyor. Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri, Mazatti ile görüşmelere başladı ve prensip anlaşmasını sağladı. Mazzati, ülkesi milli takımıyla fesih anlaşmasının ardından Filenin Sultanları'nın yeni antrenörü olacak. 

GUIDETTI ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞTİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile yolları ayrılan Vakıfbank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, ünlü tenisçi İpek Soylu'nun Youtube kanalına konuk oldu. Guidetti'nin Ferrari benzetmesi ise büyük dikkat çekti.


"İNSANLAR BİZİM FERRARI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYOR"

"İnsanlar bizim Ferrari olduğumuzu düşünüyor ve Ferrari medyamız var. Ama biz çok iyi bir Mercedes'iz. Ve çok iyi bir Mercedes bir Ferrari değildir. Sen hâlâ temelde harika bir arabasın ama bir Ferrari değilsin. Bu yüzden şu anda takımımızın bir acı çektiğini düşünüyorum."


"Bu yüzden Sırbistan ve ABD'ye kaybetmemiz normal. Belki de 10 kez oynasak 2-3 kez kazanırız. Bu da oyuncu üzerinde fazla baskı yaratır. Oyunculara da 'Çok takipçiniz var, çok sponsorunuz var ama bu da çok fazla baskı getirir' dedim. Bu baskıyı da yönetmeniz gerekiyor."


"TÜRK OLDUĞUNUZ İÇİN ŞANSLISINIZ"

"Oyuncuların çok popüler olmasına ne söylersin?" sorusuna İtalyan hoca şu yanıt verdi: "ABD'de oyuncularla bir toplantı yaptım. Türk olmanın harika olduğunu bildiğinizi ama Türk olmanın size çok fazla sorumluluk verdiğini söyledim. Evet Türk olmak harika, oyuncularımız iyi ama Türkiye şu anda hiçbir şey kazanamadı. Eğer Türk voleybolcusuyla Sırp voleybolcusunun takipçisine bakarsan arada milyonlar var. Hatta olimpiyat altını kazanan ABD'li voleybolculardan bile fazla… 'İşte bu yüzden Türk olduğunuz için şanslısınız' dedim.''


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI