Fırtına dindi mi?

Antalyaspor deplasmanında Abraham, Djalo ve Jota Silva’nın golleriyle 3-1 kazanan Beşiktaş, milli araya moralli girdi.

🦅 10.11.2025 - Beşiktaş Haberleri

Antalya’da üç puanı üç golle alan siyah-beyazlı ekip, zorlu dönemin ardından nihayet huzur buldu. Tammy Abraham, Tiago Djalo ve Jota Silva’nın golleriyle galibiyete uzanan Kartal, 20 puana ulaşarak ligde üst sıralara tırmandı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, cezası nedeniyle tribünde yer alırken; kaptan Orkun Kökçü kırmızı kart cezası, Rafa Silva ise sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmadı. Buna rağmen Beşiktaş, oyunun kontrolünü elinde tutarak rahat bir galibiyet elde etti.

Mücadelede Paulista, Djalo, Gökhan, Ndidi, Cerny, Abraham, Cengiz ve Jota Silva performanslarıyla öne çıktı. Antalyaspor karşısında alınan bu galibiyet, hem lig sıralaması hem de takımın psikolojik dengesi açısından kritik bir önem taşıdı.

Olası bir puan kaybı, teknik direktör Sergen Yalçın’a yönelik eleştirileri artıracaktı. Ancak üç golle gelen bu galibiyet, Başkan Serdal Adalı ve yönetiminin elini rahatlattı. Takım yeniden moral ve güven tazeledi.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI