Flaş... Flaş... Beşiktaş ve Brahimi

Portekiz medyasından Beşiktaş için flaş transfer iddiası

Beşiktaş’ta devre arasına yönelik transfer çalışmaları devam ederken Porto’nun yıldızı Brahimi ismi gündemdeki yerini almaya başladı. Daha öncede Siyah-beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan oyuncunun transferi gerçekleşmemişti.

Porto’ya hayır!

Mayıs 2019’da sözleşmesi sona erecek Cezayirli oyuncu, kulübünün sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Geçtiğimiz günlerde de Başkan Fikret Orman’ın bu oyuncunun menajerini İstanbul’a çağıracağı ve bir görüşme gerçekleştireceği öne sürülmüştü.

Brahimi’yi isteyen kulüpler 

Portekiz basınından O Jogo’da yer alan habere göre yıldız oyuncuyu transfer etmek kulüpler West Ham United, Marsilya, Lyon, Lazio ve Beşiktaş’ın ismi geçiyor. Öte yandan bu kulüpler arasında yer alan West Ham United’in bu oyuncuyu transfer etmek için daha istekli olduğu ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI