Flaş... Flaş... Michael Lang Transferinde Geri Sayım

Beşiktaş yönetimi sağ bek arayışları kapsamında gündemlerine aldıkları Michael Lang ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş yönetimi sağ bek arayışları kapsamında gündemlerine aldıkları Michael Lang ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlı yönetim, futbolcunun kulübü Basel ile bonservis pazarlıklarına devam ediyor.

Şenol Güneş’in önceliği sağ bek

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘Gökhan Gönül ile rekabet edecek bir sağ bek almalıyız’ raporu doğrultusunda bu mevki için oyuncu arayışlarına başlayan transfer komitesi üyeleri, gündemdeki isimlerle görüşmelere başladı.

Lang’ı Serkan Reçber önerdi

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Keskin’in yerine alt yapıda ve scout ekibinde göreve başlayan Serkan Reçber, yöneticilere Basel’in sağ beki 27 yaşındaki futbolcuyu önermişti. Yaklaşık 10 gündür devam eden görüşmelerde transfer komitesi üyeleri futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncunun kulübünün 7 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI