Flick'in, Beşiktaş'ı reddetme nedeni ortaya çıktı?

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Bayern Münih'in eski teknik direktörü Hansi Flick ile görüştüğü iddiaları gündemi sarsıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Bayern Münih'in eski teknik direktörü Hansi Flick ile görüştüğü iddiaları gündemi sarsıyor. Alman devi Bayern Münih ve Flick arasında geri dönüş ihtimali üzerine somut adımlar atılıyor.

Görüşmeler başladı ama... 

Son dönemlerde Bayern Münih'in teknik direktör arayışları, Hansi Flick'in adının yeniden gündeme gelmesiyle hareketlendi. Sky Sport muhabiri Florian Plettenberg'in iddialarına göre, Flick'in Bayern'e dönüşü artık somut bir konu haline geldi. Bayern Münih, Flick'i istiyor ve ilk görüşmeler başladı. Flick'in geri dönüşe hazır olduğu belirtiliyor ancak Bayern, diğer seçenekleri de değerlendiriyor.

Eski takımına dönebilir! 

Bayern Münih ile Flick arasındaki ilişki, geçmişte sert bir şekilde sonlanmış olsa da tarafların uzlaşmış gibi göründüğü belirtiliyor. Durum artık ciddi bir şekilde ele alınıyor ve Bayern, Flick'in kalan en iyi seçenek olduğuna karar vermiş gibi görünüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI