Fortounis Adım Adım Beşiktaş'a

Talisca'nın 3'te bir fiyatına Fortounis!

Talisca’nın bonservisi alınacak mı? Oğuzhan bağıra bağıra bedelsiz olarak elden kaçacak mı? Tüm bu sorular cevap ararken, Şenol Güneş’in çok istediği Beşiktaş taraftarının “come to…” dediği Olympiakos’un yıldızı Kostas Fortounis adım adım siyah-beyazlı formaya yaklaşıyor.

Fotospor'un haberine göre, Yunan Ligi’nde 10 yıl sonra şampiyonluğu kaybedecek gibi görünen Olympiakos’ta Başkan Vaggelis Marinakis’in en kızgın olduğu isimlerin başında Fortounis'in geldiği bildirildi. Yunan Başkan’ın son 8 haftada 2 kez kadro dışı kalan, 6 maçta ise sadece 1 asistle oynayan 25 yaşındaki yıldızının ipini çektiği iddia edildi. Marinakis’le yakınlığı bulunan Orman’ın Fortounis için 10 milyon Euro’nun altında bir rakama anlaşma sağlayağı gündeme gelmişti.

Jorge Mendes'ten Talisca hamlesi

Bu arada Talisca ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı… daha önce Yıldırım Demirören zamanında Beşiktaş’la yakın ilişkisi bulunan Jorge Mendes, Brezilyalı oyuncunun haklarını almak için harekete geçti. Mendes’in amacının Talisca’nın menajerlik haklarını alıp gelecek sezon Premier Lig’de oynamaya hazırlanan Wolverhampton’a götürmek olduğu iddia edildi. Championship’te lider olan İngiliz ekibinde 5 oyuncusu menajerliğini yapan Mendes ayrıca takımın Portekizli Esprito Santo’nun da menajeri. Mendes’in hali hazırda Beşiktaş’ta Q7 ve Pepe’yle de menajerlik işleri devam ediyor. Talisca’nın menajeri ise Fenerbahçeli Josef’in de menajerliğini yapan Brezilyalı Carlos Leite.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI