Fortounis'e Come To Beşiktaş

Fortounis için 'Come to Beşiktaş' çılgınlığı!

Beşiktaş taraftarından Konstantinos Fortounis için 'Come to Beşiktaş' çılgınlığı! Beşiktaş taraftarları, transferde ismi Beşiktaş'la anılmaya başlanan Olympiakos'lu Konstantinos Fortounis'in Instagram hesabını 'Come to Beşiktaş' mesajlarıyla doldurdu.

Siyah beyazlı taraftarlar Konstantinos Fortounis'in yaptığı paylaşımlarının altına "Come to Beşiktaş" mesajlarıyla doldurdular. Bu sezon Olympiakos formasıyla 32 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu 9 gol 11 asistlik bir performans sergiledi. Beşiktaş’ın 10 numara transferi için diğer adaylar ise Paqueta ve Mario Götze... 

KOSTAS FORTOUNIS KİMDİR?

Olympiakos altyapısında yetişen Konstantinos Fortounis 2008’de bedelsiz olarak AO Trikala’nın yolunu tuttu. Sonrasında Asteras Tripoli ve Kaiserslautern formaları giydikten sonra 2014’te Olympiakos’a döndü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI