Forvet Transferinde Neler Oluyor? Beşiktaş Transfer Haberleri 15 Temmuz Cumartesi

Beşiktaş'ta forvet transferi için çalışmalar sürüyor

Siyah-Beyazlılar, forvet transferi konusunda çalışmalarına hız verdi. Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’dan kiralanan Demba Ba ve Porto’ya geri dönen Vincent Aboubakar’la yol ayrımında bulunan Kara Kartal, teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda bu bölgeyi yeni bir isimle güçlendirmek için düğmeye bastı.


Bu doğrultuda Chelsea’den ayrılıp Atletico Madrid’le anlaşması planlanan Diego Costa’nın transferinin sonuçlanmasını bekleyen Kartal, her ihtimale karşı listesindeki diğer isimlerle de görüşmeye devam ediyor. Costa’nın İspanya’ya dönmesi halinde Atletico’nun transfer cezası bulunması sebebiyle yıldız ismi 6 aylığına kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş; Andre-Pierre Gignac ve Khouma Babacar konusunda da girişimlerini sürdürüyor.


Gignac için büyük indirim


Tigres’in formasını giyen Andre-Pierre Gignac için kulübüyle yaptığı pazarlıklarda önemli aşama kaydeden Siyah-Beyazlılar, Meksika kulübünün 7 milyon Euro’dan (28 milyon TL) 5 milyon Euro’ya (20 milyon TL) inmesi sonrasında Fransız golcü için umutlarını artırdı. 31 yaşındaki futbolcu için tarafların pazarlıklara devam ettiği bildirildi. 


Babacar’da sona doğru


Serie A ekibi Fiorentina’nın Senegalli yıldızı Khouma Babacar konusunda da İtalyan ekibiyle pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, 1,91’lik dev forvetin de transferini bitirme aşamasına geldi. Başarılı futbolcu için 4 milyon Euro (16 milyon TL) öneren Kara Kartal’ın, bu konuda Çizme devini ikna etmeye oldukça yakın olduğu konuşuluyor. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI