Fuat Çapa: Elimizde Olmayan Nedenler...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın Beşiktaş maç sonu açıklamaları!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın Beşiktaş maç sonu açıklamaları! Süper Lig 11. haftada Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 3-0'la geçti Maçın ardından konuk ekipte teknik direktör Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Hafta başında Kasımpaşa ile anlaşan ve takımın başında ilk olarak Beşiktaş deplasmanında yer alan teknik direktör Fuat Çapa, mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

Bu mücadeleyi değerlendiren Çapa, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bugünkü karşılaşma öncesinde kafamızda değişik bir düşünce vardı ama pozitif vakalarından dolayı sistemi değiştirdik. İlk 10 dakika biraz zor oldu ama sonrasında oyuncular oyunu benimsedi. Sakatlıktan sonra eski düzene döndük. Eksik yönlerimiz net bir şekilde göründü. Yusuf ve Fode ter idmanıyla sahada mücadele etti. İlk devre son 3 dakikada da uyardım ama gereksiz bir gol yedik. Kırmızı kart da dengemizi bozdu. Fiziksel olarak iyi olduğumuzu söyleyemeyiz. 8 günde 3 maç oynadık ve bu kadro sahadaydı. Kırmızı karttan sonra maç Beşiktaş'ın istediği şekle döndü. Bugün orta sahada Aytaç'ın olmayışı; Fode ve Yusuf'un ise hazır olmaması bizim adımıza belirleyici oldu'' sözlerini sarfetti. 

''Pozitif vakalar sizin oyununuzu belirliyor''

Sahaya çıkacak kadroyu kurmakta sıkıntı çektiklerini belirten tecrübeli teknik adam, ''Çok fazla alternatifli bir kadromuz yok. Oyun olarak geçen sezonun gerisinde kalmayacağız. Bizim elimizde olmayan etkenler bize ne kadar müsaade edecek? Bu vakalar tüm takımların oyununu belirliyor. Herkes döndükten sonra geçtiğimiz sezonki seviyeyi yakalayacağız'' dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI