Futbolcular Sergen Yalçın'a Cephe Aldı!

Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Tandoğan'dan müthiş açıklama: ''Beşiktaşlı futbolcular Sergen Yalçın'a operasyon yaptı...''

Beşiktaş’ta bir dönem forma giyen Ali Tandoğan, siyah beyazlıların durumunu değerlendirdi

İşte Ali Tandoğan'ın Milliyet Gazetesi('ne yaptığı açıklama:

"İÇERİDE BİR KARIŞIKLI BAŞLADI"

"Geçen sene oyuncu kalitesi istenilen seviyede olmamasına rağmen, o kadar eksiğe rağmen bir şampiyonluk yaşandı. Burada tabii Sergen hocanın bir başarısı var. Bu takımı ayakta tutabilmek ve bu süreci iyi idare edebilmek gibi. Arkasından bana göre o süreç içerisinde sadece futbolla alakalı değil çalışma ile ilgili bir aksaklıklar oldu ve bunlar sakatlıklara yansıdı. Bu yansıyan sakatlıklardan sonra sahaya sürdüğünüz oyuncular farklı oluyor. Skora yansıyor. Sergen hocanın arkasında olan bir taraftar kitlesi var ancak ister istemez içeride bir karışıklık başladı. Futbolcular bana göre hocaya karşı tavır aldılar. İstenilen performansı vermediler yani. Çünkü Sergen hoca onlara karşı konuştuktan sonra futbolcular muhtemelen bunları dinledi. Dinleyince de futbolcular kendi aralarında konuşmuş olabilir. Bunlar çok kolaydır, özellikle yabancı futbolcular birbirlerini çok tutarlar. Kendi aralarında konuşmuşlardır. Şöyle konuştu, böyle konuştu, bizi sahneye attı gibi."

"SERGEN YALÇIN'IN DİK BİR DURUŞU VAR"

"Şimdi ne mi değişti ? Alt yapıdan bir hoca geldi. Oyuncu grubu istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar. Sergen Yalçın'ın dik bir duruşu var. Asarım,  keserim durumu vardı. Ancak alttan gelen bir hocaya bunu yaptıramazsınız. O yüzden futbolcular istenilen seviyede. Bir de herhalde mutlu bir ortam yaratıldı. Daha huzurlu bir ortam yaratıldı. Hoca da futbolcuların sevdiği bir tavır sergileyince doğal olarak birkaç maçtır bu işler kazanılınca hava değişti. Ancak yarın öbür gün kaybedince neler olacağını bilemezsiniz. Sonra ne konuşulacak size söyleyeyim. Zaten altyapıdan gelen hocanın yetersizliği vardı, siz bu hocayla neden devam ettiniz diyecekler. Burası Türkiye. Çok basit, hemen hazır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI