Futbolun cilvesi

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı

Futbolun cilvesi 

Beşiktaş dün rakip sahada müthiş bir presle oyuna başladı. Bu presi 90 akikaya yaymak zor ama Siyah-Beyazlı futbolcular dün can siperane mücadele etti. 

Genk genç ve yetenekli isimlerden oluşan bir takım. Böylesine iyi bir ekibe karşı Beşiktaş'ın galibiyeti son anlarda kaçırması futbolun cilvesiydi. Maalesef yaş ortalaması yüksek olan Beşiktaş son 10 dakikada baskı yedi ve kalesinde golü gördü. 

Teknik direktör Şenol Güneş dün yine doğru hamlelerle dikkat çekti. Usta teknik direktör sağ bekte Dorukhan'a yer vererek cesur bir adım atarken Necip ve 15. dakikada Mustafa Pektemek hamlesiyle takıma dinanizm verdi.  

Beşiktaş tüm takım olarak müthiş disiplinle oynadı. Siyah-Beyazlı takım son iki haftadır Beşiktaş alışılmış topa sahip olmayı değil rakibe pres yapıp kazanmayı hedefliyor. İki maçta bir yenilgi ve bir de beraberlik alındı ama  Siyah-Beyazlı takımın bu maçlardaki performansı gelecek için umut verdi. 

Medel dün sahada basmadık yer bırakmazken maçın yıldızıydı.  Quaresma hem hücumda hem de savunmada çok iyi işler yaptı. Necip bu takımın gerçek kaptanı gibi her zamanki gibi görevini eksiksiz yerine getirirken Vida ve Pepe uzun bir aradan sonra ilk kez uyum içinde hatasız oynadı. 

Kaleci Tolga da uzun süreden forma giymemesine rağmen kalesinde güven veren isimdi. 

Ryan Babel de dün harika mücadele gücü ve klas futboluyla Siyah-Beyazlı takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 

Eleştiri yapmak istemiyorum ama dün henüz 14. dakikada yürürken arka adalesi atan Lens uzun süre saha dışında kalacak gibi. 

Beşiktaş dün doğruları yaparken uzun bir aradan sonra ısırarak, rakibini rahatsız ederek oynaması önemliydi. 

Skor için üzüntülüyüm ama gelecek için umutluyum. 

SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI