Galatasaray Yöneticisinden Beşiktaş Yorumu... Akılları Beşiktaş'ta

Galatasaray yöneticisi Cengiz Özyalçın, Fenerbahçe derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yöneticisi Cengiz Özyalçın, Fenerbahçe derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray yöneticisi Cengiz Özyalçın, Fenerbahçe derbisinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz Özyalçın karşılaşmanın ardından sorulara da ılımlı bir yaklaşımda bulundu. Cengiz Özyalçın şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş hakkında da konuştu. 


Galatasaray - Fenerbahçe Cengiz Özyalçın'ın açıklamaları


"GALATASARAY TARAFTARLARI MAYIS'I SEVER"


Bu maçın berabere bitmesi Galatasaray açısından puan bakımından hem ifade ediyor, hem etmiyor. Etmemesi rakibimizle aradaki fark devam ediyor. O zaman Beşiktaş'ın, Başakşehir maçı bizim için çok önemli. Yorum yapmayacağım, söylemeyeceğim. Sonuç ne şekilde biter diye ama 1 puanı hesap etmek mecburiyetindeyiz. Galatasaray taraftarları Mayıs ayını sever. Bundan sonra da Galatasaray taraftarlarını yine coşkulu olarak göreceğiz. 

"KAZANMAK İSTERDİK"

Seyirci, bizi seçen genel kurul üyeleri ve taraftarımız Galatasaray'ı Dursun Özbek ve onun yönetim kuruluna inandıkları vakit, sahip çıktıkları vakit başarının olağanlaşacağı ve çabuklaşacağını gördüler. Galatasaray'ın Mayıs ayını sevdiğini düşünüyorum. Namağlubuz. Bugün daha değişik bir seyirci ve sonuçla yanınıza gelmek isterdim ama söyleyeceklerim bu kadar. 

"BEŞİKTAŞ AVRUPA'YI KASIP KAVURUYOR, GENÇLERBİRLİĞİ'NE YENİLİYOR"

"Türkiye Ligleri artık zor. Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı nasıl yeniyor? Avrupa'yı kasıp kavuran takım. Nasıl oluyor bu? "Burada puan çok önemli. Biz bir derbiyi atlattık. Şimdi Pazartesi'ne bakacağız. Bakalım ne olacak."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI