Galatasaray'dan Fikret Orman'a teşekkür

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a özel olarak teşekkür etti.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, kulüpler arasında sorunların yaşanmaması için hassas davrandığını ve Fikret Orman’a  teşekkür ettiğini söyledi.

Fikret Orman ile bir oyuncu konusunda görüştüm

Bir oyuncunun transferi için Beşiktaş Başkanı Orman ile bir görüşme yaptığını da ifade eden Albayrak, şunları ifade etti: “Ben Beşiktaş Kulübü ile karşılıklı alışverişlerde sormadan hareket etmem. Fikret (Orman) Başkana teşekkür ediyorum. Dün bir futbolcuyla ilgili kendisinden görüş aldım. ‘Hiçbir problem yoktur, alabilirsin.’ dedi. Fikret Orman ile konuştuğumuz oyuncu aramızda kalsın. Dostlukların ön planda olması lazım. Bir dönem Beşiktaş’ın gönderdiği Nouma’yı istemiştim. Serdar Bilgili ile görüştüğümde ‘Başkanım almasan iyi olur.’ dedi. O iş benim için bitti. İki ay sonra bizden bir futbolcu oraya gitmek istedi. Bu sefer Serdar Bilgili aradı, ben de ‘Başkanım almasanız iyi olur.’ dedim. O iş de orada kapanmıştı. Transferler böyle olur.”

Adı geçen futbolcu Mustafa Pektemek mi ?

Albayrak’ın ismini açıklamadığı futbolcunun Mustafa Pektemek olduğu öne sürüldü. İki kulübünde bu transferi bitirmek için görüşmeler yaptığı iddia ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI