Galatasaray'dan Ryan Babel açıklaması

Galatasaray Yönetimi'nden Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ryan Babel'le ilgili açıklama geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların 22. şampiyonluğunun ardından TRT Spor'da canlı yayında soruları yanıtladı.

Ryan Babel imza attı mı? Fatih Terim ile Arda Turan transfer için görüştü mü?" sorularını yanıtlayan Abdurrahim Albayrak, "Ligler bitmeden transfer görüşmemiz olmadı. Arda Turan ile görüşmedik, lig devam ederken böyle bir görüşme olabilir mi? Fatih Terim gibi profesyonel insan böyle bir şey yapar mı?Babel imza attı, atmadı bir şey diyemem. Bir hafta sonra çalışmalar başlayacak. Çok önemli transfer çalışmalarımız olacak. Transfer döneminde çok ağır hakaretlere uğradım. 83 yaşındaki anneme küfürler edildi. Hakkımı helal etmeyeceğim. 83 yaşındaki kadından ne istiyorsunuz? Sizde nasıl vicdan var?" açıklamasını yaptı.

"DIAGNE'Yİ SATMA DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Mbaye Diagne'nin geleceğiyle ilgili soru üzerine açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, "Mbaye Diagne'yi satma düşüncemiz yok. Gelen bir şeyler var oyuncularımız için ama şampiyonluğa gidiyorduk. Düne kadar transferi kenara bıraktık. Bundan sonra başlayacağız. Diagne'ye ister 9, ister 30 ver. Biz artıya geçtik. Bizi Türkiye'deki en üst makamlara şikayet ettiler paraları çar çur ettiler diye. İyi fiyatını bulursa Abdurrahim hariç herkesi satarız." dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI