Galatasaray'ın Eski Yıldızı Beşiktaş'ta

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları şimdiden başladı. Kartal daha önce Galatasaray'da da oynayan Verono'nın stoperi Koray Günter için girişimlere başladı. İşte gelişmeler...

Ocak ayı için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta hedef stoper takviyesi...

Kaan Ayhan transferine yoğunlaşan siyah-beyazlılar listesine sürpriz bir ismi ekledi.

Resmi teklif yapılacak

Ajansspor'un haberine göre; Beşiktaş, Hellas Verona forması giyen bir dönem Galatasaray'da da oynayan savunmacı Koray Günter için girişimlere başladı.

Siyah-beyazlılar, oyuncu için Verona'ya resmi teklifini iletecek.

13 maçta oynadı

Haziran 2023'e kadar İtalyan ekibi ile sözleşmesi devam eden 27 yaşındaki stoper bu sezon Verona formasıyla görev aldığı 13 maçta 1 de gol attı.

Koray Günter kimdir?

6 Ağustos 1994 tarihinde Almanya'nın Höxter şehrinde dünyaya gelen Koray Günter, altyapı kariyerinde SV Höxter, SpVgg Brakel ve Borussia Dortmund'da top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine Borussia Dortmund'da start veren başarılı savunmacı daha sonra ​Galatasaray SK, Genoa ve Hellas Verona kadrolarında yer aldı. Kariyerinde 6 kupa kaldıran Koray; 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 2 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

G.Saray 2,5 milyon Euro ödedi

2013-14 sezonunun devre arasında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'dan Galatasaray'a geçen Günter, sarı-kırmızılı ekipte beklentileri karşılayamamıştı. Altyapısından çıktığı Alman ekibi Borussia Dortmund'da önemli bir potansiyel olarak kabul edilen 26 yaşındaki oyuncu, Almanya alt yaş milli takımlarında 34 kez forma giydi. 

Piyasa değeri 5 milyon Euro 

Kariyerinde en fazla maça Hellas Verona formasıyla çıkan Koray, sarı-lacivertli ekibin formasını 65 maçta terletti. Galatasaray kariyerinde 50 maçta görev yapan deneyimli savunmacı, Genoa'da ise 15 maça çıktı. Gurbetçi oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI