Galatasaray'ın ismini açıklamadığı Beşiktaşlı futbolcu kim?

Beşiktaş ile Galatasaray arasında kapalı ardından transfer pazarlığı yaşanıyor.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği oyuncular arasında yer alan Mustafa Pektemek’in Galatasaray’a transfer olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim’den bu transferle ilgili açıklama geldi.

Albayrak’ın ismini açıklamadığı oyuncu kim ?

Gün içinde Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Ben Beşiktaş Kulübü ile karşılıklı alışverişlerde sormadan hareket etmem. Fikret (Orman) Başkana teşekkür ediyorum. Dün bir futbolcuyla ilgili kendisinden görüş aldım. ‘Hiçbir problem yoktur, alabilirsin.’ dedi. Fikret Orman ile konuştuğumuz oyuncu aramızda kalsın” şeklinde yaptığı açıklamada ismini açıklamadığı oyuncunun Pektemek olduğu öne sürülmüştü.

Bu gelişmelerden sonra Sarı-kırmızılı yönetimin golcü oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardığı ve transferi bitirdiği öne sürülmüştü. Fakat Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’in bu transfer iddialarını kesin bir dille yalanladığı belirtildi.

Öte yandan bu transferle ilgili TRT Spor Müdürü Fırat Günayer, sosyal medya hesabından yaşanan gelişmeleri şöyle aktardı: “Dün Kulüpler Birliği toplantısında Galatasaray, Mustafa Pektemek’in durumunu Beşiktaş’a sordu. Siyah beyazlılar bu transfere onay verdi. Galatasaray, Pektemek’le ücret konusunda anlaşırsa, oyuncu bu sezon Galatasaray forması giyecek. Bu görüşmenin yöneticiler arasında geçtiğini hatırlatmakta fayda var. Galatasaray alternatif yerli golcü arıyor ve Pektemek’i de adaylardan biri olarak belirlemiş durumda.. Soran Gs, tamam diyen Bjk..”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI