Galibiyet üçlüsü Alvaro Negredo'dan

Beşiktaşlı taraftarların Negredo sevgisi

Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Erzurumspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-1 galip ayrılan Beşiktaş’ta galibiyet üçlüsü Alvaro Negredo’dan geldi. İspanyol oyuncu, Perşembe günü de LASK Linz maçının son dakikasında attığı golle takımını bir üst tura taşımıştı. Karşılaşmanın sona ermesinden sonra taraftarları selamlayan futbolcular, Negredo’yu ileriye iterek taraftarlara üçlü çektirtti.

Alvaro Negredo kalacak mı gidecek mi ?

Öte yandan maçın ardından basın mensuplarına geleceği hakkında açıklamalarda bulunan İspanyol oyuncu, şunları ifade etti: “Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Buna ben karar vermiyorum. Kulüp şu anda menajerimle irtibat halinde. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Kendi performansımla ilgili bu sezona iyi başladım ve umarım böyle devam eder. Ailem ve arkadaşlarım bana destek oluyor.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI