Ganso Beşiktaş'ın Kapısından Dönmüş

Beşiktaş için flaş transfer iddiası

Beşiktaş, ara transfer döneminde Cyle Larin, Domagoj Vida ve Vagner Love'ı transfer ederken Sevilla'nın Brezilyalı yıldızı Ganso, Beşiktaş'ın kapısından döndü. İddiaya göre Ganso, Beşiktaş'ın yaptığı teklifi reddetti.

Ara transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Kadrosunu Domagoj Vida, Cyle Larin ve Vagner Love'la takviye eden siyah beyazlı ekip az kalsın bir 10 numara da transfer ediyormuş. 

Brezilya basınında yer alan habere göre Beşiktaş, Sevilla'nın yıldızı Ganso'yu transfer etmek için görüşmelerde bulunurken 28 yaşındaki oyuncu gelen teklifi reddetti.

Oyuncunun menajeri Giuseppe Dioguardi'nin geçen hafta İstanbul'da Beşiktaş'la görüştüğü ancak Ganso'nun reddetmesi üzerine transferin gerçekleşmediği kaydedildi.

Sevilla Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın gelecek planlarında yer almayan Brezilyalı, Şampiyonlar Ligi listesinden de çıkarılmıştı. 

Bu sezon 11 maçta görev alan Ganso 4 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI