Gary Medel için yeni teklif

Çin Kulübü Beijing Guoan, Medel transferi için Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı.

Beşiktaş’ın Şilili yıldızı Gary Medel’i transfer etmek isteyen Çin ekibi Beijing Guoan, Siyah-beyazlı kulübe yaptığı teklifi yükseltti. İkinci yarıda oynanan 4 maçta fazla süre alamayan Medel’in de mutsuz olduğu ileri sürülüyor.

Yeni teklif 10 milyon Euro

Akşam’da yer alan habere göre daha önce bu oyuncu için Beşiktaş’a 10 milyon dolar öneren Çinlilerin rakamı 10 milyon Euro’ya yükseltti. Çin basınında yer alan haberlerde Guoan kulübü yetkilileri, Şilili oyuncu için bu rakamı ödemeye hazır.

Gary Medel ayrılmaya sıcak

Beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulanan Medel’in sözleşmesinin son yılının opsiyonlu olduğu belirtildi. Yıldız oyuncunun menajerine ayrılmak istediğini de ilettiği ifade ediliyor. Öte yandan devre arasında West Ham United’a transferi gündeme gelen oyuncu taraftarların anlaşamaması nedeniyle takımda kalmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI