Gecenin yıldızı Kagawa'dan ilk açıklama

Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında 2 harika golüne imza atan Kagawa maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Ben bile bunu hayal etmedim'' dedi.

Antalyaspor'u deplasmanda 6-2 yenen Beşiktaş'ın Japon yıldızı Kagawa, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Kagawa, oyuna girer girmez attığı iki gol hakkında konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 6-2 mağlup eden Beşiktaş’ta Shinji Kagawa, maça damga vuran isim oldu. 81. dakikada Ljajic’in yerine oyuna dahil olan Kagawa, önce 19. saniyede ceza sahası dışından yaptığı vuruşla ilk golüne imza attı. Kagawa, 84. dakikada ise serbest vuruştan kendisinin ikinci, Beşiktaş’ın 6. golünü ağlara bıraktı. Kagawa, damga vurduğu maçın ardından beIN Sports mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş`ta beklenen an! Kagawa oyuna girdikten sonra üç dakika içinde...Beşiktaş`ın devre arasında Borussia Dortmund`dan kiraladığı Kagawa, Antalyaspor maçında Beşiktaş formasını ilk kez giydi. Beşiktaş`ın Japon yıldızı Kagawa oyuna girdikten sonra üç dakika içinde taraftarı büyüledi.İlgili Haberi Oku

Oyuna girer girmez attığı golle ilgili “Gerçekten inanılmaz” ifadesini kullanan Kagawa “İki gol attım. Maçtan önce bunu hayal bile edemezdim. Oyuna girdiğimde maç zaten 4-1’di. Onun verdiği rahatlık da vardı. O zamana kadar takım zaten iyi oynamıştı. Bunun üzerine ben de iki gol attım. Çok mutluyum. Taraftarlarımız adına çok mutluyum. Bu sadece ilk maç… Önümüzde daha çok maç var. Bu maçlarda da iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Herkese teşekkür ederim. Şimdi çok heyecanlıyım. Bir an önce taraftarlarımızın önünde maça çıkmak istiyorum” dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI