Gedson Fernandes transferinde Galatasaray detayı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Son dakika transfer haberi... Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladığı Gedson Fernandes transferini resmen duyurdu. 6 milyon Euro bonservisle Benfica'dan kadroya katılan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Çaykur Rizespor'da geçiren Portekizli orta saha için hazırlanan videoda Galatasaray'a yapılan gönderme ise gözlerden kaçmadı.

Beşiktaş , geçtiğimiz sezonun devre arasında Benfica'dan 6 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'i resmen duyurdu. Sonraki satışan %50 payla transfer edilen ve yarım sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Portekizli yıldız ile ilgili hazırlanan video 19.03'te Siyah Beyazlı ekibin sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

'Zarif, sağlam, estetik…' notuyla paylaşılan videoda Gedson'un Rizespor formasıyla Nef Stadı'nda Galatasaray 'a attığı golü resmetmesi gözlerden kaçmadı. Gedson, golü tabloya çizerken, ardından da keman çaldı. Hatırlanacağı üzere Siyah Beyazlılar, 17 Haziran Cuma günü Gedson ile ilgili hazırlanan videoyu 19.05'te paylaşmış, "Önümüzdeki haftayı bekleyin" mesajını vermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI