Gedson Fernandes'ten flaş paylaşım

Beşiktaş'ın yeni tranfseri Gedson Fernandes, siyah-beyazı takımla ilk çalışmasını yaptı.

Siyah-Beyazlılar'ın geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, Beşiktaş'la ilk idmanına çıktı. Yıldız oyuncu ilk karesini de sosyal medya hesabından, 'Kartallar yüksekten uçar' notunu düştü.

Beşiktaş'ın geçen sezonun devre arasında Benfica'dan kadrosuna kattığı ve Çaykur Rizespor'a kiraladığı Gedson Fernandes bugün Siyah-Beyazlılar'ın yeni sezon açılışındaki idmanında yer aldı. Portekizli futbolcu idmandan bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı. 

Yıldız oyuncu, fotoğrafına, 'Kartallar yüksekten uçar' notunu düştü. 23 yaşındaki oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Galatasaray 'la transfer yarışına girmiş ve Fernandes'in bonservisinin yüzde 50'sini 6 milyon Euro'ya alarak ezeli rakibine transfer çalımı atmıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI