Gedson İçin Son Karar

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Benfica ile gemileri yakan Portekizli için Beşiktaş ile Galatasaray’ın yine karşı karşıya getirme girişimi sonuçsuz kaldı.

Beşiktaş ile Galatasaray'ın arasında sezon başında gerginlik yaşanmasına neden olan Gedson Fernandes konusunda Portekizli oyuncunun yeniden Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.

Bu sezon takımında fazla şans bulamayan ve Benfica’nın sözleşme uzatma talebini geri çevirince kadro dışı bırakılan Fernandes’in menajerinin oyuncusunun Galatasaray'ın istediğini belirterek siyah beyazlıların nabzını yoklama girişimi sonuçsuz kaldı.

Sezon başında da gündeme gelen ancak Alex Teixeira transferi sonrası vazgeçilen Fernandes için Beşiktaş’ın ihtiyaç olmadığı yanıtını vererek oyuncunun temsilcisine teşekkür ettiği ifade edildi.

Hürriyet


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI