Geldiği gibi gidiyor!

Ernest Muçi flaş transfer iddiası... İşte son dakika Beşiktaş transfer gelişmesi

Aston Villa, Ernest Muçi İçin Resmi Teklif Yapmaya Hazırlanıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, uzun süredir takip ettiği Beşiktaşlı futbolcu Ernest Muçi için resmi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Arnavut yıldız için 20 milyon eurodan daha yüksek bir bonservis bedeli ödemeyi göze alan İngiliz ekibi, transfer sürecini hızlandırmaya kararlı. 


Ara transferde gelmişti 

Ernest Muçi, devre arasında 10 milyon euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a katılmış ve kısa sürede etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Aston Villa, 23 yaşındaki futbolcu için gözünü daha yüksek bir bonservis bedeline dikerek transferi gerçekleştirmeyi planlıyor. 

Muçi, Legia Varşova'ya formasıyla gösterdiği performansla özellikle Aston Villa maçlarında dikkat çekmiş ve İngiliz ekibine karşı 2 maçta 3 gol kaydetmişti. 


Muçi'nin Beşiktaş performansı 

Siyah-beyazlı formayla 14 maçta görev yapan Muçi, 4 gol atarak Siyah-Beyalı takıma önemli katkılar sağladı. Beşiktaş ile 2027 yılına kadar sözleşmesi devam eden Arnavut yıldızın transferiyle ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Fotospor 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI