Genç Takım Kartı Masada

Beşiktaş Yönetimi TFF'nin verdiği şok kararın ardından topu Divan Kurulu'na atarken yaşanan gelişmeleri masaya yatırma kararı aldı.

Başkan Fikret Orman, Fenerbahçe-beşiktaş maçının yarıda kaldığı 57. dakikadan itibaren oyananacak olması nedeniyle yarınki Divan Kurulu’nda değerlendirip camianın tepkisini göstereceği konuşuluyor.

Beşiktaş Yönetimi, Türkiye Kupası’nda yaşanan olaylar ve karşılaşmanın yarıda kalmasıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün verdiği karara kilitlendi. 


Yol haritası belirlenecek 


Yarın gerçekleştirilecek Divan Kurulu toplantısında ilk kez olağan üstü bir gündemi görüşecek olan yönetim; divan kurulu, üyeler ve temsilcilerin belirleyeceği tavsiyeleri değerlendirmeye alacak. Başkan Fikret Orman’ın, camiadan gelen tavsiyeleri; yönetim kurulu üyeleriyle tartışıp sonrasında çıkan sonucu teknik ekiple de konuşarak bir yol haritası belirleyeceği kaydedildi.

4 farklı tepki... 

Siyah-Beyazlıların, TFF’nin; maçın tekrar edilmesi kararının ardından 4 farklı tepki gösterebileceği konuşuluyor. Bunlardan ilkinin, TFF’nin bu yöndeki kararı halinde maçın oynanacağı gün Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in protesto amacıyla karşılaşmaya gitmeyip mücadeleyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izleyebileceği bildirildi.

Genç takım kartı da masada 

Beşiktaş’ın karşılaşmaya genç takımıyla çıkması da konuşulan konulan arasında... Öte yandan yönetimin Kadıköy’e sadece 1 yöneticiyle gitmesi, mücadeleye de 7 dakika geç çıkılması da masada duran senaryolar arasında yer alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI