Genç ve ekonomik Beşiktaş

Beşiktaş’ta hem maaş ödemeleri aşağı çekildi hem de takımın yaş ortalaması düştü.

Beşiktaş’ta hem maaş ödemeleri aşağı çekildi hem de takımın yaş ortalaması düştü. 9 futbolcuyu gönderen siyah-beyazlılar, 7 takviye yaptı. Bir yılda 5.2 yaş gençleşirken, alış ve satıştan ortaya çıkan kâr 4 milyon 150 bin Euro oldu.

Yaz transfer dönemi sona ererken, Beşiktaş yepyeni bir çehreye büründü. 9 futbolcuyla yollarını ayıran Kartal, 7 takviye yaptı. Gidenlerden 13 milyon 250 bin Euro maaş düşüşü yaşanırken, yerlerine gelenlerin 9 milyon 100 bin Euro'luk gideriylearadaki kâr 4 milyon 150 bin Euro oldu. Takımdan ayrılan 9 futbolcunun 5'inin 30 yaş üstü olmasıyla gençleşme de yaşandı. Geçen sezonun başında 32,1 olan yaş ortalaması 26,9'a düştü. Yenilerden en yaşlısı 30 yaşındaki stoper Ruiz olurken, giden isimlerden en tecrübelisi 35 yaşındaki Ricardo Quaresma'ydı.

Elneny
Kiralık olan 27 yaşındaki Mısırlı ön libero 1.750 milyon Euro alacak.

Ruiz
30 yaşındaki İspanyol stoper, 3 yıllık imza attı. Yıllık 1.8 milyon Euro alacak.

Rebocho
24 yaşında Portekizli sol bek 1 yıllığına kiralandı. 550 bin Euro kazanacak.

Douglas
29 yaşındaki sağ bek, 800 bin Euro'ya imza attı. Brezilyalı'nın sözleşmesi 3 yıllık.

Ogün Şahinoğlu - Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI