Genç yıldız imzayı attı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Gençleşme politikası kapsamında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan bir transfer hamlesi daha geldi.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Gençleşme politikası kapsamında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan bir transfer hamlesi daha geldi. Emirhan ve Serdar Saatçı'yı A Takım'a monte eden siyah-beyazlılar, 2004 doğumlu genç stoper Aytuğ Batur Kömeç ile profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, 2004 doğumlu genç savunma oyuncusu Aytuğ Batur Kömeç ile profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "2016 yılından bu yana gelişimini futbol akademimizde sürdüren 2004 doğumlu defans oyuncusu Aytuğ Batur Kömeç ile profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Aytuğ Batur Kömeç'e başarılar dileriz." denildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI