Ghezzal açıklaması

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ghezzal, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplamda 13 maçta forma giyemedi.


Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Sakatlandı: Kupa Maçında Yaşanan Sakatlık Şoku

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü ile Tüpraş Stadı'nda karşılaşan Beşiktaş'ta önemli bir sakatlık yaşandı. Mücadelenin 62. dakikasında siyah-beyazlı takımın oyuncusu Rachid Ghezzal sakatlanarak oyuna devam edemedi. Bu durum, Beşiktaş cephesinde büyük bir şok etkisi yarattı.

Sakatlığıyla ilgili detaylar

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ghezzal, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplamda 13 maçta forma giyemedi. Ancak, bu sezon takımıyla 32 maça çıkan Ghezzal, 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Teklif reddedilmişti

Beşiktaş yönetimi, Ghezzal'a "opsiyonu kaldıralım" teklifinde bulunmuş, ancak oyuncu bu teklifi reddetmişti. Ghezzal'ın sözleşmesi, 20 maçta oynaması halinde aynı koşullarda 1 yıl daha uzayacaktı. 31 yaşındaki futbolcu, sözleşmesine bağlı kalacağını yönetime iletti.

Ghezzal'ın transferi

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ı 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Leicester City'den kadrosuna dahil etmişti. Ancak, yaşadığı sakatlık sonrası oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor.

İki hafta yok! 

Yapılan kontrollerde; sağ arka adalesinden sakatlanan Ghezzal'ın 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI